Coneix el nostre equip

Els professionals que treballem al Centre Global de Salut volem donar una assistència de qualitat basada en la formació contínua. Posem el nostre coneixement, experiència i vocació al teu servei per ajudar-te a tenir cura de la teva salut.

Emma Carné Rovira

Metgessa de família

M’agrada definir-me com a metgessa de capçalera, perquè descriu l’acompanyament proper que pretenc en el meu dia a dia com a metgessa. Aposto per una visió global del pacient i intento atendre a les persones amb els seus diversos processos, oferint els meus coneixements i la meva experiència per tal que el pacient participi activament en el seu procés de salut. Crec en un tractament on metge i pacient són membres d’un mateix equip.

Nº COL·LEGIADA 08-34473-02

Elena Cabello García

Fisioterapeuta

La fisioteràpia es una professió càlida, bonica i propera. Aquests principis són fonamentals per a mi, tant a la vida personal com a al professional, m’ajuden a l’hora d’atendre a la persona que tinc al davant. M’agrada i m’apassiona arribar a entendre el perquè de les disfuncions o alteracions que m’arriben a consulta, per tal de no repetir patrons o intentar no cronificar els problemes. Hi dedico el temps i els recursos que facin falta a cada cas. Fem salut junts.

Nº COL·LEGIADA 11000

Col·laboració amb Altres serveis

Som un equip multidisciplinari. El nostre projecte coopera amb altres professionals de la salut per proporcionar una atenció integral segons les necessitats de cada pacient. 

Psicologia

Dietètica i nutrició